ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΜΕΡΑΚΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑΛΕΝΤΟ ΓΝΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

http://www.wedfilmmakers.com/blog/

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ













ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΑΞΕΙΔΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ,ΚΑΙ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ, ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ . ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ .


Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ









ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ


Ο καιρος περναει πολυ γρηγορα, ο χρονος δεν σταματα με τιποτα ,εχω σταματησει να γραφω και στα 3 μπλοκ που εχω ,καπου με κουρασαν καπου η ευκολια του φεϊς μπλουκ ,με παρεσυρε στο ευκολο το γρηγορο οπως ειναι ολη η ζωη μας,Τρεχουμε να φτασουμε .. τι??? δεν ξερω τον χρονο για να μεγαλωσουμε περισσοτερο. Τρεχουμε και ο η μερα δεν μας φτανει,ξημερωνει ,μεσημεριαζει βραδυαζει και δεν εχουμε προλαβει να κανουμε αυτα που εχουμε βαλει στο μυαλο μας, και τ άναβαλλουμε για την αλλη μερα και παλι κατι, δεν ξερω τι μας παει πισω.Και δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι οσο κυνηγαμε τον χρονο τοσο μεγαλωνουμε και ο χρονος λιγοστευει για μας. Ετσι μου ηρθε σημερα να γραψω καποιοεσ σκεψεις και να μεινουν γιατι στο φεϊς μια που τα γραφεις και μια που φευγουν.