ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΜΕΡΑΚΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΑΛΕΝΤΟ ΓΝΩΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

http://www.wedfilmmakers.com/blog/

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΓΚΕΪΣΑΣ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑ ΠΕΡΙΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ........ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΓΚΕΊΣΕΣ
ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ

11 σχόλια:

Καραβάκι είπε...

Είναι μια εκπληκτική ταινία στα αλήθεια Ελευθερίτσα μου.Την είδα και θα μπορούσα να την ξαναδώ άνετα κι άλλες φορές.Καλημερούδια και φιλιά πολλά!

Unknown είπε...

Γλυκερια μου σε βιβλιο πιστευω οτι ειναι καλυτερο.Εγω που το διαβασα μπηκα καλυτερα στο νοημα και στη τεχνη της ιαπωνιας και των γκεϊσω εκεινης της εποχης.Φιλακια

Καραβάκι είπε...

Αλήθεια είναι αυτό.Κι εγώ προτιμώ τα βιβλία.Οι ταινίες πάντα ξεφεύγουν από την αλήθεια.Πέρασα να πω μια καλησπέρα.Κι ότι δεν σε ξεχνώ.Πολλά φιλιά Ελευθερίτσα μου!

Α. Δ.Ε. ΒΑΛΜΑΣ είπε...

Την καλημέρα μου στο όμορφο Ρέθυμνο από την Θεσσαλονίκη,
όντως φοβερή ταινία, το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει ακόμα αλλά σίγουρα είναι άλλη η αίσθηση όταν διαβάζεις το βιβλίο.
Πάντως εγώ όσες φορές είδα την ταινία αφού είχα διαβάσει το βιβλίο είχα απογοητευτεί.

Unknown είπε...

Kαλησπερα και απο μενα αλλα απο αθηνα που ειμαι ακομη, φευγω για ρεθυμνο στις 18/7 ,εχω παρατηρησει φιλε μου οτι οτι βιβλιο εχει γυριστει ταινια, δεν ανταποκρινεται με τιποτα στη περιφραφη του βιβλιου, αλλο πραγμα το διαβασμα.Αλλες εικονες δημιουργεις μονος σου διαβαζοντας.Νασαι καλα και καλο καλοκαιρι ναχουμε χωρις πολλες ζεστες

Α. Δ.Ε. ΒΑΛΜΑΣ είπε...

Καλημέρα ελπίζω να έφτασες Ρέθυμνο τώρα μακριά από την τρέλα και την ζέστη της Αθήνας.

Σίγουρα το βιβλίο υπερέχει σε προσωπικά συναισθήματα, στην φαντασία μας που καλπάζει ελεύθερη. Ύστερα είναι και το άλλο πολλές φορές ο σκηνοθέτης για την οικονομία χρόνου και χρήματος κάνει λανθασμένες συμπιέσεις σημαντικών σκηνών ακόμα και την παραλείψη τους.

Να είσαι πάντα καλά.
Έχεις και το όνομα της μητέρας μου, Κρητικιά και αυτή.

Unknown είπε...

Ναι εφτασα ρεθυμνο και μ'επιασε η ζεστη αλλα η θαλασσα λαδι, χαιρομαι και για το ονομα και για το κρητικια μαμα.Τωρα στις ταινιες φυσικο να κανουν οικονομια οι σκηνοθετες.Αλλο πραγμα το διαβασμα, η φαντασια σου ελευθερωνεται.

Α. Δ.Ε. ΒΑΛΜΑΣ είπε...

Την καλημέρα μου.

Στο Ρέθυμνο έχω πολλούς συγγενείς, μένει και ο αδερφός μου εκεί.

Δστυχώς έχω να έρθω πολλά χρόνια. Στις παιδικές μου αναμνήσεις πάντως εκτός από τα Χανιά που ζούσαν οι παπούδες θυμάμαι αρκετά από το Ρέθυμνο. Οι θείοι μου έμεναν τότε κοντά στην κλινική του Λίτινα αν δεν κάνω λάθος το όνομα. Επίσης θυμάμαι τον δρόμο στην νέα παραλία και τις ατέλειωτες βόλτες πάνω - κάτω.

Το θέμα ταινίας και βιβλίου φυσικά είναι αρκετά μεγάλο και οι γνώμες πολλές, εμάς επειδή μας συναρπάζει το διάβασμα προτιμούμε το βιβλίο. Εγώ προσπαθώ να γράφω όποτε μπορώ, αν βρεις χρόνο κάποια στιγμή σε παρακαλώ να μου πεις την γνώμη σου για τα κείμενα που έχω στο ιστολόγιο, είναι κάποια πεζά και παραμύθια.

Να είσαι καλά και καλές διακοπές στο όμορφο νησί μας.

Unknown είπε...

Καλημερα οταν βρω χρονο θα σε διαβασω,αυτη την εποχη ειμαι λιγο φορτωμενη.Μικρος που ειναι ο κοσμος τελικα ,και, τι σου κανει η τεχνολογια ,γνωριζεις ανθρωπους που ουτε μπορεις να το φανταστεις σε μερη απιθανα με κοινα ενδιαφεροντα, τοπους καταγωγης, σαν εμας.Γεννηθηκα ρεθυμνο αλλα εχω μεγαλωσει αθηνα,μενω πετρουπολη, ερχομαι ρεθυμνο συχνα γιατι ο μεγαλος μου γιος εργαζεται εδω,οπως τα λες ειναι και θυμασαι μια χαρα,στου λιτινα την κλινικη γεννηθηκα προ αμνημονευτων χρονων.Εχεις σελιδα στο φεϊς μπουκ.εκει μικας πιο γρηγορα αλλα εμενα μ'αρεσει το μπλογκιγκ,Νασαι καλα και να τα λεμε

Α. Δ.Ε. ΒΑΛΜΑΣ είπε...

Καλημέρα Ελευθερία, έχω facebook αλλά να σου πω την αλήθεια το έκανα απλώς για να με βρουν παλιοι φίλοι, πέρα από εκεί δεν το χρησιμοποιώ. Είμαι και εγώ υπερ του blog αν και λόγω των πολλών προσωπικών υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω να κάνω αναρτήσεις συχνά. Θα χαρώ να τα ξαναπούμε σύντομα και ίσως ποιος ξέρει και κάποιο καλοκαίρι αν βολέψει να κατεβάσω την οικογένεια Κρήτη να τα πούμε και από κοντά.

Θα τα λέμε από εδώ πάντως σίγουρα, να είσαι καλά.

Unknown είπε...

Δεν εχεις αδικο, το φεϊς ειναι για τη νεολαια που αφηνει μηνυματα και μιλανε συνεχεια, το θεωρω επιφανειακο, απλα ακολουθησα το ρευμα της εποχης.Ομως δεν μπορω να παρακολουθω πολλα μαζι και καλα το χειμωνα κλεινεσαι περισσοτερο αλλα το καλοκαιρι που η φυση σε καλει εξω ειναι κριμα ν'αναλωνεσαι με το ιντερνετ.Και βεβαια θα τα λεμε .Παντα θα περιμενω νεα σου.